• Trombocytopenia-vérkép

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Én egy 34 éves nő vagyok, aki 17 éves kora thrombocytopeniás. Ennek száma igen változatos, leginkább 80 és 120 G/L között mozog. Hematológus sajnos csak tőlünk 50 km-re van, hatalmas várólistával. Én azonban aggódom, hogy az állapotom nem romlik e, ezért laborvizsgálatot végeztettem. Csupán négy eltérésem van, de mindenképp szeretném kikérni az Ön véleményét is. Triglicerid 0,57 mmol/l, Összfehérje 65 g/l, Hemoglobin 121 g/l és trombocitaszám 89 G/l. Egyéb tünetem nincs, ha csak az nem, hogy jó két hete vérzett az orrom (előtte már régóta nem), illetve ha beütöm magam, az szépen elszíneződik (talán jobban, mint előtte, de ez nem biztos). Köszönöm a segítségét. Illetve tavaly volt egy pozitív végbélrákszűréses (M2-PK) tesztem, amit két negatív követett. Ott azt mondták, hogy lehet ez a thr. okozza. Trigliceridem évek óta alacsony. Tisztelettel: Rien

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a itp témában

        Üdvözlöm! biztosan ITP lehet így látatlanban, ez nem rossz ez a lelet.


        Kérdés: 2020. január 27., 10:53; Megválaszolva: 2020. január 27., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.