• Labor lelet értelmezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő ! Mellékelten csatoltam friss laboreredményemet, melynél több érték eltér a normális tartománytól. Panaszom nincsen. Annyit talán érdemes elmondanom, hogy Bőrgyógyász javaslatára 5 éve szigorú gluténmentes diétán vagyok, mely azóta komoly javulást hozott az ekcémám és dermatitisem területén. Mellé javasolta a tejmentes (tejfehérje és tejcukor) diéta bevezetését is, amit csak 80%-ban tartok be. 3 éve hasi UH vizsgálat is teljesen negatív volt. 15 éves koromban vérvétellel vizsgálták a gluténérzékenységemet, mely akkor negatív eredményt hozott (2 unokatestvéremről is kiderült biopsziával, hogy gluténérzékenyek, ezért javasolták nekem is a teszt elvégzését). Azért fordultam Önhöz ezen a honlapon, mert külföldön élek és csak panasz esetén küldenek el vizsgálatokra, ezért itthon készítettem el a laborvizsgálatot a szabadságom alatt, mert 5 éve nem voltam. Látva a labor eredményeket tanácstalan vagyok, hogy van-e valamilyen teendőm. Válaszát, tanácsát előre is köszönöm !

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a vashiány témában

        Kedves Kérdező! Vashiányos vérszegénysége van. Ki kellene vizsgálni, kérdés mióta áll fenn. Nőgyógyászat és felszívódási zavar merül fel, de inkább az első. Vasat szedjen addig is.


        Kérdés: 2019. november 04., 16:51; Megválaszolva: 2019. november 04., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Remélem így már látszik a labor lelet:)