• Agydaganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorno! Nagyon felek, hogy agydaganatom van. Aprilisban mar volt ilyen felelmem, akkor csinaltattam nativ koponya ct es mr felvetelt, mindketto negativ lett. Keszult baep viszgalat is, ami szinten negativ.2 neurologus is negativot velemenyezett. Akkor fejfajas, szedules volt a tunet. Ujra visszetert a felelmem. Par hete ereztem hogy az izuleteim fajnak. Volt nega fejfajas is. Memoriazavar nem, inkabb koncdntracio zavar. Nem mindig jut eszembe rogton a szo. Ma vettem eszre hogy kohogesre, elorehajlasra megfajdul a fejem a homlokomnal. A fejfajasom fejtetos, homlok es szem mogotti terultet foglal magaba. Tegnap kisse megnyugodtam, akkor nem ereztem semmi szokatlant. 2 napja kb fel napig tikkelt a szemem. Labzisbbadad, enyge kezremegest tapasztaltam. Elkepzelheto hogy aprilis ota kialakult megis az agydaganat? Menyjek el ismet koponya mr re maganklinikara? Varom remelhetoleg megnyugtato valaszat.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a agydaganat témában

        Kedves Kérdező! NEm, ha a képalkotó negatív, nyilván nincs. MEnjen vissza a neurológiára, de ez inkább pánik szindrómának felel meg. Lehetne pszichológustól is segítséget kérni, ha a neurológus most frissen megnyugtatja.


        Kérdés: 2019. október 11., 19:27; Megválaszolva: 2019. október 12., 01:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Remélem így már látszik a labor lelet:)