• Hova forduljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Régóta fennálló problémámmal keresem meg. 7 hete szültem. Már a terhességem folyamán is gyakran jelentkeztek neurológiai problémáim (szédülés, fülzúgás, szikralátás, ájulás). akkor ezeket a tüneteket vashiányommal magyarázták az orvosok, amelyre Ferrlecit kúrát kaptam. Szülés után a fenti tünetek kiegészültek erős, féloldali, mindennap jelentkező fejfájással, testszerte több helyen (de mindig ugyanott) fellépő bizsergéssel, zsibbadással, valamint visszatért a terhességem előtt már meglévő nagyon erős éjszakai izzadásom (szinte ki lehet csavarni a lepedőt. Neurológusom elküldött koponya mri vizsgálatra, amely negatív lett (illetve az egyik sinusban találtak egy 8 mm-es képletet, de azt mondták, hogy nem ez okozza a tüneteket). 3 héttel ezelőtti vérvételemen több értékben mutatkozott eltérés: fehérvérsejtszám: 3,3 10E9/l, neutro abs: 1,00 10E9/l, neutro%: 31,4%, lym%: 54,7%, RDW: 22,2 %, GPT: 52 u/l, alkalikus foszfatáz: 122 u/l, gamma gt: 57 u/l, koleszterin: 7,8 mmol/l, triglicerid: 3, 01 mmol/l. A többi értékem határokon belül volt. Kérdésem az lenne, hogy mi okozhat nálam problémát? Neurológiai, vagy hematológiai gondom lehet? Hova forduljak? Napról napra egyre rosszabbul vagyok. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a abszolut neutrofil témában

        Kedves Kérdező! Belgyógyászatra, vagy immunológiára kellene elmenni. Ha fertőzés nem volt, a fehérvérsejtszámot meg kell ismételni 1-2 hét múlva és esetleg immunbetegség irányába vizsgálni, nem e valami autoimmun folyamat van, esetleg a pajszmirigye rendben van -e.


        Kérdés: 2019. szeptember 11., 13:09; Megválaszolva: 2019. szeptember 12., 08:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.