• Agydaganat,

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dokotrnő! Elkeseredettségemben írok Önnek. A kérdésem nem kifejezett belgyógyászati, illetve részben biztos az, de Doktornő sok mindenben segített már nekem. Kb. 2 héttel ezelőtt megbetegedtem, torokfájás, gyengeség stb. Láz nem volt. Háziorvosom szerint vírus okozta a panaszaimat. 4-5 nap alatt teljesen rendbe jöttem. Utána 1 nappal este szédülni kezdtem, hányingerem volt. Másnapra elmúlt, csak fáradt voltam. Visszamentem a háziorvosomhoz, aki szerint ez a vírus maradványa lehetett. 2 napig jól voltam, majd egyik pillanatról a másikra hirtelen fekvés közben igen erőteljes szédülés jött rám. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy vérnyomáscsökkentő kéne szednem a háziorvosom szerint, de én önkényesen elhagytam, mivel csak nála volt magasabb a vérnyomásom, itthon sosem. Azóta természetesen szedem a felírt gyógyszert. Aznap este 120-150 között ingadozott a vérnyomásom a gyógyszer bevétel ellenére. reggelre elmúlt a szédülés, megmaradt a fejfájás, ami 3-4 napig tartott. nehezített a helyzetet, hogy hétvége volt és végig ezzel foglalkoztam. A dolog nem hagyott nyugodni elmentem egy magán neurológushoz, aki rengeteg fizikai vizsgálatot csinált, fekve, állva, nyaki Dopler vizsgálat, reflex stb. Ő minden negatívnak talált, de mondtam neki, hogy elég aggódós, hipohonder vagyok, a megnyugatásom miatt csinált egy un. BAEP vizsgálatot ami az agytörzs és a belső fület vizsgálja ( pontosan nem ismerem a működését), és negatív lett. Tegnapi napon elmentem szemészetre is ahol szemnyomás vizsgálatot végeztek, és egyéb vizsgálatokat is, de ez is negatív lett. Jövő hétre van egy időpontom egy CT vizsgálatra (koponya) természeten magán úton. 2 napja tűszúrás szerű fájdalmat éreztem előbb a jobb oldali mellkasomnál, majd átment bal lábfejbe, kezekbe, majd végül most a bal combomba érzem. Néha az egész testbe érzem a szúrást, zsibbadást. Van aki szerint ezt csak beképzelem már... Nem szédülök már, inkább olyan kótyagosnak mondom magam, eléggé aggódom, a net szerint ez agydaganat. A leírtak alapján, és Doktornő tapasztalata szerint ez lehet az említett kór vagy csak túlaggódás, és a tünetekre figyelés? fejfájásom homloknál, szem felett, halántéknál, és tarkónál jelenkezik, valamint fejtetőn is néha. Amikor fájt nehezen tudtam kiállítani, de pár napja abbamaardt. Cataflam tudta úgy ahogy kiállítani. Köhögésre, tüsszentésre nem erősödött, ébredéskor sem volt erőteljesebb, mióta elmúlt pedig reggelente sincsen. köszönöm szíves segítségét, várom mielőbbi válaszát.

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a agydaganat témában

        Kedves Kérdező! Ez szerintem vírus fertőzést követő eltérés. Inkább ha nem szűnik, fül-orr gégészhez mennék nem benignus pozicionális vertigo e. Nem hinném, hogy agydaganatra kell gondolni.


        Kérdés: 2019. március 08., 10:38; Megválaszolva: 2019. március 11., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! Remélem így már látszik a labor lelet:)