• Fibrinogén szint

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor Nő! 2 vetélésen vagyok már túl, így részletesebben kivizsgálattuk mi lehet a probléma. Egyetlen egy eltérés van az eredményeim között. A hemosztázis eredményemnél a Fibrinogén szintem 5,00 g/L. Trombózis genetikai vizsgálatokat is csináltattunk, ott is minden rendben volt. A kérdésem az lenne, hogy ennek az eltérésnek lehet-e köze a vetélésnek? Érdemes felkeresnem egy hematológust?

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a fibrinogen témában

        Kedves Kérdező! Önmagában nem értékelendő, minimális eltérés biztosan nem ez az ok.


        Kérdés: 2019. március 03., 16:48; Megválaszolva: 2019. március 04., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: