• Bal bordaiv alatti fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves doktornő! Mostanában fáj a bal bordaív alatt. Sokszor olyan mintha beszorult volna a levegő. Az a mániám hogy mindenre azt hiszem hogy limfoma tünet. A kérdésem az lenne hogy ha lennének megnagyobodott limfomás nyirokcsomók a tüdőmben azok okoznának ilyen fájdalmat? 1, 5 hónapja volt nyaki és hasi ultrahangom. A nyakin csak reaktiv nyirokcsomot láttak, a hasin nem találtak megnagyobbodott nyirokcsomot. Ha ez a ketto negatív Ön szerint szükséges lenne csináltatnom egy tüdőröngent is? Vagy ezzel a két vizsgálattal már kizárható vagy valószínűlesithető hogy nincs limfomám?

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a bordaív alatti fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Ez a limfómára gondolás felesleges. A röntgen igazolhat nyirokcsomót, anélkül nem lehet megmondani. El kell menni orvoshoz aki könnyen kizárhatja.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. január 12., 17:12; Megválaszolva: 2019. január 12., 17:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: