• Immuneredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! 1-2 héttel ezelőtt írtam immunológiai eredménnyel kapcsolatban, mert felmerült autoimmun folyamat, globulinok magasabbak voltak! Akkor M-multiplex kizárása miatt újabb vérvételt kértek. Amit itt Ön el is magyarázott, hogy mi miatt kérték és, hogy a myelomát is ki akarják zárni! Javasolta Doktor Nő, hogy immunológiára kérjek időpontot. Közben megérkezett a vérlelet amit a kizárás miatt kértek! Se fehérje immunfixácio: Se IgG nehézlánc, Se IgA nehézlánc, Se IgM nehézlánc, Se Kappa könnyűlánc, Se lamdba könnyűlánc. Ezekhez azt írták Monoklonális immunglobulin nem azonosítható! Se béta-2 mikroglobulin meghat értékem 1, 430 mg/L. Ref. Érték: 0, 000-2, 366. Pénteknél hamarabb nem kaptam időpontot és már nagyon aggódok jó lett e az eredmény! Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a myeloma témában

        Kedves Kérdező! Nincs myeloma, ezek alapján, vagy rosszindulatú csontvelői folyamat. Változatlanul immunfolyamat, esetleg krónikus fertőzés, góc szükséges.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 18., 12:27; Megválaszolva: 2018. december 30., 16:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: