laborlelet

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Szeretném megkérdezni, hogy a mellékelt laborleletem ezen részével van-e nagy probléma, aggódnom kell-e a kicsit alacsonyabb MPV szám miatt, szükség van-e további vizsgálatokra. (a laborleletem többi részén kicsit magas a koleszterinszintem, és a klorid 107 lett 106 helyett) Köszönettel: RI

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza MPV témában

Kedves Levélíró!

Nem sem a klor sem az mpv nem jelent semmit. Ha a koleszterin magas, 3 hónapig diéta, ha amellett is, akkor javasolt zsírsavcsökkentő háziorvosával megbeszélve.

Kérdés: 2017. július 23., 11:10 ;Megválaszolva: 2017. július 25., 10:58
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Kék folt a lábszáron
Magvas vvt
Magasabb értékek
Magas vasszint
Kedves Doktornő! 16 éves lányom vasértékei miatt aggódom. Erős hajhullása miatt csináltattunk vérképet (ismét) , és mivel a család mindkét ága...
Trombozis panell kiertekelese
Kedves Doktorno. 37 eves koromban korai menopauzat diagnosztizaltak nalam. Trisequens tablettat szedtem evekig akkori nogyogyaszom javaslatara. 2020...