Csomó a lányék hajlatban

Tiszteletem. 3-4 napja napja felfigyeltem arra hogy tompa nem túl erős fájdalmat érzek a bal lágyék hajlatomban. Nem is nevezném fájdalomnak hanem inkább valami nyomó érzés. Sikerült kitapintani egy puhább mozgatható csomót. Úgy gondolom nyirokcsomó lehet de nem vagyok biztos benne. Hozzáteszem 1 hete elég intenzív testmozgást végeztem és lehet ott történt egy kisebb húzódás, ezt sem tudom. és most benne vagyok egy hasmenéses megbetegedésben is. Kérem tisztelettel írja le a véleményét hogy mi lehet a probléma és kell-e komolyabban foglalkozni az üggyel. Várom tanácsait.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza lágyéki nyirokcsomó témában

Kedves Kérdező! Valószínűleg egy reaktív (valamilyen ingerre, fertőzésre éppen válaszoló, azaz aktiválódott) nyirokcsomó okozhatja a panaszait. Amint a hasmenéses betegsége megszűnik, 2-3 héten belül a nyirokcsomónak is vissza kellene húzódnia. Ha ez nem következik be, keresse fel háziorvosát.

Kérdés: 2012. október 07., 18:13; Megválaszolva: 2012. október 08., 23:48
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Duzzadt nyirokcsomók
Tisztelt Doktornő! 33 éves nő vagyok. Egy olyan problémám lenne, hogy körülbelül 1 hónapja (június 20 körül) kitapintottam egy kb. borsónyi...
Dysfibrinogenaemia
Tisztelt Doktornő, Thrombophilia panel vizsgálatom eredményén ezeket a referenciatartománytól eltérő értékeket kaptam (csatolva) . A Trombophilia...
Nyirokcsomó Covid oltás
Üdv.: dr nő Olyan kérdésem volna hogy 1 oltásom covid ellen 2021.05.16 Sputnik V semmi reakció nem volt. 2. oltásom covid ellen 2021.06.06...
Sárgás folt a bőrön
Kedves Doktornő, nemrég egy sárgás-zöldes folt jelent meg a jobb lábszáramon, nem fájt, nyomásra sem, és 1-2 hét alatt eltűnt, nem...
Vérvétel után
Kedves Doktornő! Pénteken bementünk egy kisvárosi sürgősségire, mert az egyik lábam kissé bedagadt és feszült. Fizikális és D-dimer vizsgálat...