• Trombocitémia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát. Férjemnek esszenciális trombocitémiája van, de ez egy kizárásos diagnózis, mert az eredmények nem igazolták a cronikus mieloproliferatív betegséget. Februárban kivették a lépét, mert megnagyobbodott és bevérzett. Hasonlóan a májnál is volt egy hasonló hematoma. Most rendeződk a trombocitaszáma, jó a vérképe is (hemoglobin:167, vvt:4.5, hematokrit: 0.41). a fehérvéjsejtje 16.9, az magas, és a vérsejtsüllyedés is 27, tehát magasabb, de ezek az értékek mennek lefelé szép lassan. A szövettan malignitásra negatív volt. Most jól van, de ezek a megjegyzések miatt aggódom. Fiatalok vagyunk, sok gyermekkel, szeretném ha együtt öregednénk meg. Köszönöm válaszát, Garcia

        WEBBeteg szakértő válasza a trombocitémia témában

        Kedves Garcia!

        Ne aggódjon a megjegyzések miatt, mindenképpen további rendszeres követésre van szükség, de évtizedekig is lehet a betegséggel élni.

        Üdvözlettel: Dr Miltényi Zsófia


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-15 21:12:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés