clexane injekció

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy tavaly májusban terhességem miatt a haematológián clexane injekciót javasolt a szakorvos, amit még jelenleg is használok. Mivel lejárt a napokban a szakorvosi javaslat az injekcióra ismét meg szeretném igényelni. Azóta megszületett a kisbabám és elvileg visszaállítható lenne a syncumar. (leiden homozigóta vagyok) . Mivel még szoptatom a kisbabám nem szeretnék gyógyszert szedni.Vérhígítót viszont életem végéig muszáj szednem.Ön szerint van lehetőség, hogy "csak úgy", azért mert én inkább injekciót szeretnék használni ismét megadják a javaslatot? Még abban vagyok bizonytalan, hogy ezt a haematológiai vagy haemostasis szakrendelésen írják fel? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza leiden témában

Kedves Kérdező!

Mindkét helyen felírhatják. Tudomásom szerint a Syncumar tabletta ellenjavallatai között a szoptatás fel van sorolva, ezért nem is kaphatja amíg szoptat. Az anyatejbe ugyanis bizonytalan mennyiségben, de kiválasztódik.

Üdv: dr Tomonkó Magdolna

Kérdés: 2012. június 27., 13:23; Megválaszolva: 2012. június 27., 19:02
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Ferritin magas
Szájfeltöltés Marfarin mellett
Vérkép kiértékelése
Pajzsmirigy + SM betegség
Magas vas szint