• Három eltérés ismétlődik a laboreredményemben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktonő Doktor úr/nő! Ma kaptam a kezembe a nagy labor eredményemet és feltünt, hogy az utolsó három laborvizsgálat során szinte mindig ugyanazok az értékek térnek el. Mind a három labor az elmúlt félévben volt. A házi orvosom szerint nem kell vele foglalkozni, de engem mostmár zavar és szeretném az okát megtudni. Az alábbi értékekről van szó: Trombocita 137, 00 G/L We 2, 00 mm/h Ca 2.18 mmol/L Fe 44, 4 umol/L Hugysav 146 umol/L Total bilirubin 69, 8 umol/L Ezek az értékek mindig vagy túl magasak vagy nagyon alacsonyak voltak az elmúlt hat hónapban. Az elmúlt 5 hónapban sokszor volt felsőléguti problémám és januárban pedig egy sikertelen lombik beültetésen estem túl. Júniusban lesz a következő és szeretnék felkészült és egészséges lenni. Ön szerint van miért aggódnom? Lehet valami bajom? Köszönettel: Kiss Adrienn

        WEBBeteg szakértő válasza a laboreredmény témában

        Kedves Kérdező! A laborleleteiben a serum Fe (vas) és a bilirubin értéke mindenképpen figyelmet érdemel. Újabb terhesség vállalása előtt célszerű lenne egy hematológiai kivizsgálást kérnie. Üdv: dr Tomonkó Magdolan


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 20., 19:21; Megválaszolva: 2012. április 21., 00:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: