• Folyamatos izomrángatózás a lábakban..

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel Webdoktor... Olyan kérdéssel fordulnék önhöz, hogy mindkét lábamban (vádlimban) 2-3 éve folyamatosan izomrángatózás van jelen.. Azt szeretném megtudni, hogy ez valamilyen betegség, vagy csak egyszerű vitamin hiány..Ha az akkor milyen vitaminokat szedjek, vagy milyen orvoshoz forduljak tanácsért.. Előre is köszönöm a válaszát.. Üdv.. Zsolt

        Dr. Veress Dóra válasza a lábrángatózás témában

        KEdves Zsolt! Javaslom, hogy szedjen magnézium- és kalcium-tablettát. Ha ezek szedése mellett sem múlik a rángatózás, akkor keresse fel a háziorvosát és vizsgáltassa ki magát alaposabban.


        Kérdés: 2012. április 11., 13:25; Megválaszolva: 2012. április 13., 00:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: