• Tüdőembólia

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párom 3 éve kapott tüdőembóliát, azóta rendszeresen szedi a Marfarint. Most Angliába szeretnénk utazni. A kérdésem az lenne, hogy repülővel (ami 2 óra) vagy vonattal (ami 20 óra) utazzunk-e? Melyiknek milyen veszélyei vannak? Gyógyszerszedés mellett fenn áll-e a vérrögképződés veszélye? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Judit

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tüdőembolia témában

        Kedves Judit! A Marfarin szedése mellett ha az INR 2-3 között van, akkor nem kell semmilyen kiegészítő kezelés, utazhat tehát így.


        Kérdés: 2012. március 15., 19:49; Megválaszolva: 2012. március 19., 09:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.