• Múltheti laborleleteim!?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Múlthét hétfőn voltam vér- és vizelet vizsgálaton és elég sok eltérést mutatott ki mi lehet a baj!? Hematológia: saját érték referencia érték - Granulocyta: 77, 6/ 45, 0-73, 0 - Lymphocyta: 16, 7 /20, 0-40, 0 - Thrombocyta eloszlás 17, 2/ 9, 0-17, 0 - Átl. thrombocyta térfogat 12, 9 /7, 0-10, 2 - Nagy thrombocyta arány 45, 5 /13, 0-43, 0 Teljes vizelet: - Viz.erythrocyta ++ - Viz. egyéb: néhány bact. Klinikai kémia savó: - HDL- koleszterin meghatározása direkt módszerrel 1, 8/ 1, 1-1, 7 - Transzferrin 3, 64/ 2, 00-3, 60 - Totál vaskötő kapacitás 91, 7 /44, 0-72, 0

        Dr. Veress Dóra válasza a vérkép témában

        Kedves Kérdező! A referencia értékek alsó és felső tartománya csak tájékoztató jellegű adat, nem azt jelenti, hogy nagy baja van, ha kicsit eltér ettől. Ennek megfelelően a vérképével nincs semmi baj, egy kicsit fogyaszthatna több vastartalmú élelmiszert, a vizelet lelete pedig azt mutatja, hogy van egy kis húgyúti gyulladása.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 14., 15:29; Megválaszolva: 2012. március 20., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: