• Trombózis és terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        39 éves nő vagyok, 21 hetes terhes. 2 évvel ezelőtt Leiden-mutációt állapítottak meg nálam, már 2 trombózison vagyok túl.Eddig a Fraxiparin nevű injekciót(7500NE) adtam, ezen a mennyiségen eddig az orvosom nem változtatott. Terhességem első 5 hónapja panaszmentesen zajlott, súlyom nem gyarapodott. A mai kontroll során orvosom 10000NE-re emelte az injekció adagját.Ön szerint szükséges a dózis növelése? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Váróczy László PhD válasza a trombózis témában

        Tisztelt Érdeklődő! A kérdés az, hogy mennyi az Ön testsúlya jelenleg. Ha nincs több 80 kg-nál, úgy a 7500 E Fraxiparine elegendő, ha ennél súlyosabb, akkor kell a 10000 E injekció.


        Dr. Váróczy László PhD
        belgyógyász-hematológus

        Dr. Váróczy László PhD
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 07., 21:31; Megválaszolva: 2011. december 10., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés