• Miért érzek szúrós fájdalmat a hasamban illetve érzem azt hogy puffadok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Fogamzásgátlót szedek, lassan 3. hónapja, kezdetben éreztem, hogy esetleg elég nehezen szokott hozzá a testem, mert szédültem, fájt a fejem illetve a hasam. Pluszba még az idegesség is rájátszott, mert elkezdtem emiatt aggódni, ami pluszba ugyanúgy kihozhatta. Majd lassan úgy éreztem hogy talán elfogadta a testem, volt h jó volt a közérzetem, nem voltak problémáim. Mostanság viszont néha-néha úgy látom h elkezdett puffadni a hasam, azért feltűnő ez számomra, mert eddig elég kis vékony testalkatú voltam, és a hasamon érzem a változást. Illetve néha szúrós fájdalmat is érzek. Nem akar elmúlni... Illetve előzőleg feltettem már a kérdést, hogy e mellé most még a menzeszem is megjött hamarabb, pedig még maradt 7 szem a gyógyszerből. Arra vagyok már figyelmes, mivel zavar ez a puffadás és fájás és idegeskedek is miatta, hogy a tükörben nézegetem lassan betegesen magamat. Félek hogy esetleg mi van ha terhes vagyok, de tudatban végigpörgetve a dolgokat, kizárt lenne, mert első nap kezdtem el szedni a gyógyszert, plusz mellé még óvszert is használunk.... Úgy érzem semmi hibát nem követtünk el, ezért nem értem ezt, hogy mitől van. De mint "kezdő" megijedtem, és minden megfordul a fejemben.

        Dr. Boros Miklós válasza a haspuffadás témában

        Tisztelt Kérdező! Konzultáljon a gyógyszerváltás lehetőségéről a nőgyógyászával. Emellett a puffadás miatt kerülje az egyszerű szénhidrátot, alkalmazzon probiotikus kúrát. Ne fogyasszon szénsavas italokat valamint alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. március 15., 22:27; Megválaszolva: 2011. március 18., 15:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr, az első kérdésem az lenne, hogy a frissen kapott keményítő terhelés eredményét Ön milyennek véli? ( Vércukor terhelés: 0perc-- 5.0mmol/L, 30p--5.9, 60p --4.7 90p--4,7, 120p-4,4.) Azt olvastam Önöknél, hogy...
        2011-ben kezdődött, mellkasi fájdalom, jobb váll fájdalma, hőemelkedés ( 36,6 állandó stabil helyett 36,8 és 37,5 között ingadozik), lapockafájdalom, vándorló hátfájdalom, vándorló hasi fájdalom, torokfájás, hasmenés, székletváltozás...
        Tisztelt Doktor Úr! Csatoltam a fiam vérvétel és laktózérzékenységről szóló leleteit. Kérem segítségét,mert sajnos azt látom, hogy amikor nem eszik tejes dolgokat akkor is puffad és görcsöl a hasa. Próbálok neki kiváltani mindent a...
        Tisztelt Doktorúr! 26 éves fiú vagyok. Mindig stabil 36,6 fok volt a testhőm, csak akkor változott hogyha betegvoltam. De 2012 óta változott valami. A székelés rendszertelenné vált, azóta a híg, szinte hasmenésszerű széklet váltogatja a...
        Tisztelt Szigeti Nóra doktornő! Tisztelettel elnézését kérem levelem zavarásával, de egy számomra fontos problémával fordulok a doktornőhöz. Múlt hét előtti vasárnap (november 15-én)10 nappal ezelőtt vacsorára ettem egy pékségben...
        Tisztelt Doktor Úr! A panaszaim 4-5 napja kezdődtek. Az irodában ülve hirtelen rámjött a székelési inger, és a szokottnál lágyabb székletem volt. Ezzel együtt elkezdett erősen fájni a hátam, középtájon. A székletem azóta egy kicsit...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés