HPV - Leesnek ezek a "szemölcsök"?

Köszönöm a válaszokat! 2hete kenem ALDARA krémmel de semmi változás nem látható.Van -e valami más krém? Leesnek ezek a "szemölcsök"? Vagy csak vissza huzodnak? A lézeres kezelés drága?

Dr. Fáklya Mónika válasza condyloma témában

Kedves Kérdező!

Az Aldara krémen kívül több lehetőség is van, de ezek mind receptkötelesek, csak orvosi rendelésre tudja használni. Kis műtét is végezhető, elektromos kaccsal is el lehet távolítani, le is lehet fagyasztani, ha arra alkalmas. A betegek egy részénél spontán is gyógyulhat. A lézeres kezelés árát nem tudom, kezelőorvosánál érdeklődjön s lehetőségekről.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2010. január 14., 21:49 ;Megválaszolva: 2010. január 14., 21:49
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
Syncumar és inflienza elleni oltaás
Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e...
H1N1 elleni oltás
Ez lehet H1N1?
Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy...
H1N1
59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm?...
H1N1
Tisztelt Dokktornő! Védöoltással kapcsolatban, szeretném kérdezni hogy már tavaly semm kaptam meg a védöoltást, pedig kértem. A háziorvosom azt...