h1n1 védőoltás mellékhatása

Tisztelt doktor úr/nő!

Most olvastam a cikket, hogy kb 54 súlyos szövődmény okozott a h1n1 védőoltás.Én november 10-én kaptam meg a védőoltást.Nem tudom mennyire kell "jól beoltani"az embert, mert nekem utána nagyon fájt a karom.Kb 5 napig emelni sem tudtam (nem jeleztem senkinek, mert volt a családban másnak is hasonló) Csakhogy az a problémám, hogy néha a szuri helyén még mindig érzek nyilaló fájdalmat! Ez normális? Ha nem akkor hová forduljak? (háziorvoshoz felesleges, mert nem foglalkozik az ilyenekkel)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza H1N1 védőoltás témában

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A nemzetközi tanulmányok azt igazolják, hogy az oltott emberek közel fele szenvedett olyan mellékhatást, mint Ön. A panasza meg fog szűnni, de ha nem forduljon az oltóorvoshoz, mert igenis törődnünk kell a betegek bármiféle panaszaival, tüneteivel. Ha a háziorvosa mégsem törődne vele, válasszon másikat!

Kérdés: 2010. január 06., 05:50; Megválaszolva: 2010. január 06., 05:50
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
H1N1 oltás mellékhatása?

Tisztelt Doktornő, Doktor Úr!

Édesanyám (1940-ben született) tavaly novemberben felvette a H1N1 elleni védőoltást.

Decemberben...

Túlzott aggódás?

December elején oltattam be a két fiamat, 8 és13 évesek, az új influenza ellen. Most borzasztóan megilyeztettek, hogy a higanytól idegrendszeri...

h1n1 oltas mellekhatas

Tisztelt doktorur/no! azt szeretnem megkerdezni hogy 3 napra az oltas bekapasa utan jelentkezhet e szedules mely 5 napot tart majd az oltashoz egy hetre...

H1N1 terhesen

Tisztelt Doktornő!

Most tervezünk babát és mostanra kezd a döntés megfogalmazódni bennem, hogy beoltassuk magunkat.Egy egészen fiatal...

H1N1 oltás

Elnézést kérek a kérdésért, tudom már nagyon...