H1N1 és más gyógyszerek

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Az egyik kérdésem az lenne hogy H1N1 védőoltást lehet-e kapni antibiotikumos kezelés után közvetlenül. A másik kérdésem pedig az hogy lombik program előtti hormon-stimuláció alatt is megkapható-e.

Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a H1N1 védőoltás témában

Kedves Kérdező!

Az antibiotikumos kezelést nem írja, hogy mire kapja, Önmagában a gyógyszer nem indokolja, hogy ne kapja meg, ez a homronokra is vonatkozik. Azonban fertőzés alatt, és a gyógyulást követő 2 hétben nem javasolt semmilyen védőoltás sem. A lombik program alatti védőoltásról azért kérdezze meg a kezelést végző orvost is, biztos, ami biztos, mert jó lenne, ha még a terhesség előtt kialakulna az influenza elleni védelem.

 

Kérdés: 2009. december 22., 13:52; Megválaszolva: 2009. december 22., 13:52
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
Syncumar és inflienza elleni oltaás
Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e...
H1N1 elleni oltás
Ez lehet H1N1?
Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy...
H1N1
59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm? én...
H1N1 oltás
Kedves Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy oltassunk-e influenza ellen? Családunkban van egy 1 éves és egy 4 éves gyermek, aki már óvodába...