Lehet-e H1N1?

tisztelt doktor úr!

Szeretném megkérdezni, hogy a kislányom 5nap alatt  másodszor esett vissza a vírusos fertőzésbe. Magas láza van/39.6/.Fáj a feje és a nyaka. Ugye men az új járvány? A doktornő annyit mondott, hogy lehet. Nem küldött minket sehova. A vérvétel kimutatja a H1N1-et?  

Válaszukat előre is köszönöm:Németh Ákosné

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a influenza témában

Tisztelt Kérdező!

A vírusfertőzések esetén gyakran látjuk, hogy a kezdeti láz után visszatér pár nap múlva egy újabb láz. Ez sokszor a betegség sajátságából adódik, ám azért ilyenkor arra is figyelni kell, hogy nehogy egy bakteriális felülfertőzésről legyen szó. Az, hogy ez a H1N1 e nem tudom innen megmondani, elképzelhető. A kimutatása torokváladék levételével történik, annak eredménye után lehet biztosan megmondani, hogy mi okozza a gyermek tüneteit.

Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
Kérdés: 2009. december 21., 14:07; Megválaszolva: 2009. december 21., 14:07
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
Syncumar és inflienza elleni oltaás
Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e...
H1N1 elleni oltás
Ez lehet H1N1?
Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy...
H1N1
59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm? én...
H1N1 oltás
Kedves Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy oltassunk-e influenza ellen? Családunkban van egy 1 éves és egy 4 éves gyermek, aki már óvodába...