• Allergiás reakció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím!

        Évekkel ezelőtt a Ferrlecit vénás vas injekciótól fulladásos rohamot kaptam amit valamilyen  injekcióval korrigáltak. Szeretném beoltatni magam a H1N1 oltóanyaggal. Kérdésem az lenne lehet-e ettől az oltóanyagtól is ilyen fulladásos reakció.Válaszukat előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a H1N1 védőoltás témában

        Kedves Kérdező!

        Azt teljes bizonyossággal előre megjósolni, hogy lesz-e allergiás reakció, nem lehet. Viszont az, hogy a Ferrlecittől volt allergiás reakció, nem utal arra, hogy a H1N1 védőoltás önre nézve ezen ok miatt veszélyesebb lenne.


        Dr. Lajtos Melinda
        pulmonológus szakorvos jelölt Itt kérdezhet

        Dr. Lajtos Melinda

        Kérdés: 2009-12-09 12:16:21; Megválaszolva: 2009. december 09., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e, mivel izomba fecskendezik a szert? Hogyan kaphatom meg a szérumot ebben az esetben? Vagy inkább...
        Én 14 hetes terhes vagyok.Beszeretném adatni a H1N1 elleni oltást, de fémérzékeny vagyok, ami nem orvosilag kimutatott, viszont a bizsuktól felhólyagosodik a bőröm és viszket. Az orvos IDflu 15 mikrogramm/törzs nevű oltóanyagot írt fel. Utána...
        Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy éreztem hogy volt. Nem fájnak a végtagjaim, se az izmaim. Azt szeretném megkérdezni hogy lehet e...
        59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm? én amugy is nagyon beteg vagyok mert aszmás vagyok!
        Kedves Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy oltassunk-e influenza ellen? Családunkban van egy 1 éves és egy 4 éves gyermek, aki már óvodába jár.Tavaly ilyenkor mindenki megkapta az oltásokat, én a szülésem után. Mennyire biztonságos az...
        Kedves Doktor Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön szerint beoltassam-e magamat a H1N1 védőoltással. Tavaly beoltattam magam, de most 16 hetes terhes vagyok és félünk nehogy a benne levő higany ártson a babának. Hallottam olyat is, hogy...
        Jó napot kívánok! Nagy hírverés volt annak idején a H1N1 oltás körül, riogatták a népet, hogy minél többen adassák be. Nos, én is bedőltem ennek a hazug propagandának és beadattam. Két nappal utána éreztem, hogy hiába veszek levegőt,...
        Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Édesanyám (1940-ben született) tavaly novemberben felvette a H1N1 elleni védőoltást. Decemberben már több esetben voltak megfázásos tünetei, izzadás-hőemelkedés, valamint januárra...
        December elején oltattam be a két fiamat, 8 és13 évesek, az új influenza ellen. Most borzasztóan megilyeztettek, hogy a higanytól idegrendszeri károsodást kaphatnak.Ha ezt elöbb hallom nem adatom be nekik, mostmár borzasztóan félek, és...
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 4 hónapos csecsemőnkhöz eddig nem engedtünk oltatlan látogatót. Mivel a család egy része sem H1N1 ellen sem szezonális ellen nincs oltva (nem is lesz: egyéb betegség, félelmek stb. miatt)Azt szeretném megtudni,...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Harc az ajakherpesz ellen
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.