H1N1 krónikus bronchitis

Porallergiám, krónikus bronchitisem van.

Az allergiára xyzalt, a bronchitisre symbicortot szedek.

Kérdésem, hogy ezekkel a gyógyszerekkel be adathatom-e a H1N1 oltást?

Nem fog fokozódni ettől az allergiám?

Előre is köszönöm válaszát.

 

 

Dr. Csuth Ágnes válasza H1N1 védőoltás témában

Tisztelt Hölgyem/Uram! Igen, az oltás ezek mellett a gyógyszerk mellett beadható. A porallergiája nem fog fokozódni. Sőt alapbetegsége miatt kifejezetten védeni fogja a vírussal szemben, amire Ön fogékonyabb lehet.

Megválaszolva: 2009. november 19.

Kérdések és válaszok: H1N1 (sertésinfluenza)

H1N1 oltás mellékhatása?
Tisztelt Doktornő, Doktor Úr! Édesanyám (1940-ben született) tavaly novemberben felvette a H1N1 elleni védőoltást. Decemberben már több esetben voltak...
Túlzott aggódás?
December elején oltattam be a két fiamat, 8 és13 évesek, az új influenza ellen. Most borzasztóan megilyeztettek, hogy a higanytól idegrendszeri károsodást...
H1n1 oltas mellekhatas
Tisztelt doktorur/no! azt szeretnem megkerdezni, hogy 3 napra az oltas bekapasa utan jelentkezhet e szedules mely 5 napot tart majd az oltashoz egy hetre...
H1N1 terhesen
Tisztelt Doktornő! Most tervezünk babát és mostanra kezd a döntés megfogalmazódni bennem, hogy beoltassuk magunkat. Egy egészen fiatal terhességnél mikor...
H1N1 oltás
Elnézést kérek a kérdésért, tudom már nagyon sok kérdést tettek fel -e témában és sok választ is kaptunk. Mégis a saját szemszögemből tenném most fel....
SM és H1N1 oltás?
SM megfigyelés alatt állok. Sok tünetem nincs. Séta során hangyázó érzés van a lábamon. Minden vizsgálatom (gerinc mr, szemvizsgálat) negatív lett, kivéve a...