H1N1 oltás és alkohol - Lehet belőle baj?

Vannak-e mellékhatásai a vakcinának a sör mellett? Ugyanis aznap, amikor megkaptam az oltást, sajnos volt bennem 4 üveg sör, mert nem tudtam, hogy aznap beoltanak.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza H1N1 oltás témában

Az egyszeri sördózis nem fogja az oltás hatékonyságát csökkenteni, emiatt ne aggódjon. Az olyanoknál, akik rendszeres alkoholfogyasztók, azoknál legyengült immunrendszer jelentkezhet, és egyben csökkent válasz a fertőzésekre.

Kérdés: 2009. november 17., 21:23; Megválaszolva: 2009. november 17., 21:23
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
Bárányhimlő és H1N1 oltás...
Kisfiam elmúlt 3 éves, és megkapta a bárányhimlő elleni oltást. Lehet-e már most H1N1 ellen is beoltani a járványveszély miatt, vagy várni kell egy...
Syncumar és inflienza elleni oltaás
Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e...
H1N1 elleni oltás
Ez lehet H1N1?
Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy...
H1N1
59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm? ...