Bárányhimlő és H1N1 oltás egyszerre?

Kisfiam elmúlt 3 éves, és megkapta a bárányhimlő elleni oltást. Lehet-e már most H1N1 ellen is beoltani a járványveszély miatt, vagy várni kell egy bizonyos időszakot a két oltás között?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza H1N1 oltás témában

Igen, a bárányhimlő oltás után lehet H1N1 oltást adni, de véleményem szerint érdemes megvárni 5-6 napot, hogy lássuk, lesz-e valamilyen helyi reakció, vagy láz az oltás után. Ha egyszerre kapja a beteg, nem biztos, hogy kiderül, melyik okozta a problémát.

Kérdés: 2009. november 17., 21:18; Megválaszolva: 2009. november 17., 21:18
Kérdések és válaszok: H1N1 (új típusú influenza)
Syncumar és inflienza elleni oltaás
Tisztelettel érdeklődöm, hogy tüdőembóliám miatt felírt napi három szem Syncumar gyógyszer szedése mellett influenza elleni oltaást kaphatok-e...
H1N1 elleni oltás
Ez lehet H1N1?
Tisztelt doktornő! Az lenne a problémám, hogy csütörtök óta fáj a torkom, és folyik az orrom. Néha fáj a fejem is, lázamat nem mértem, de ugy...
H1N1
59 éves férfi vagyok tegnap derült ki hogy h1n1 betegségben vagyok! az lenne a kérdésem hogy mik az esélyeim evvel nem e kéne korházba feküdnöm? ...