Orvos válaszol: Gyermektervezés

Gyermektervezés
Összes kérdés a(z) Gyermektervezés témában Gyakori kérdések a(z) Gyermektervezés témában

Alulműködő-pajzsmirigyem van, de gyermeket szeretnénk!

2013-08-10 15:19:45

Tisztelt Doktor/Doktornő! Gyermeket szeretnénk párommal, viszont alulműködő pajzsmirigyem van. Ez év februárjában 1.13 volt a TSH értékem, az orvosom azt mondta, hogy jó az eredmény, reggelente 100mg L-Tyroxint szedek éhgyomorra. Mennyi a megfelelő érték Ft3-4...

Folliculometriás vizsgálat időpontja

2013-08-08 13:04:53

Tisztelt Doktor! 2013.05.07- én a 8 hetes pocaklakómnak már nem volt szívdobogása, másnap, 8- án megcsinálták a kaparást. Ezután volt júniusban a menstruációm 3. napján, majd a 22. napján hormonszint meghatározás, aminek az eredménye nagyon jó lett. A...

vérezgetés, gyermekvállalás

2013-08-04 22:49:20

Tisztelt Doktor úr! Kérdésem a következő.Két nőgyógyásznál is jártam szex közbeni vérzés miatt. Azt a választ kaptam, hogy kicsit vérzékeny vagyok.De engem ez nem nyugtat meg.Babát szeretnénk.Voltam cytológián és hüvelyi vizsgálat is volt. Minden...

Inszemináció vagy lombik?

2013-08-02 10:37:29

Tisztelt Szakértő! Tavaly novemberben műtöttek súlyos endometriózissal. Azóta spontán próbálkozunk a párommal, de nemrég kiderült, hogy PCT pozitívak vagyunk, illetve az endo a jobb petefészkemben kiújult. Az egyik orvos inszeminációt javasol, míg a másik...

Yasminelle után terhesség

2013-07-30 13:50:27

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 1, 5 éve szedem a Yasminelle-t, szeretném abbahagyni, mert gyermeket szeretnénk. Ezzel kapcsolatosan több kérdésem is felmerült. Mindenképpen a levél végén kell-e abbahagyni? Érdemes-e megvárni a próbálkozással az abbahagyás utáni...

méhsövény

2013-07-28 16:14:03

Tisztelt Doktor Úr. gyermekem születésénél vették észre, hogy szívalakú a méhem. Másfél éve újra babát szeretnénk, de elég nehezen jön össze, ez idő alatt volt kettő terhesség befejezés is, egyiknél üres petezsák volt, a másiknál elkaptam egy...

miert nem tudok teherbe esni M

2013-07-25 20:55:23

kedves doktor ur doktorno nem reg veszitedtem el a janysagomat vagy is a szuzesegemet a paromal es probaltunk kis baba t csinalni de nem sikerult mar 3 honapja probalkuűozunk a mestualciom mindig sijet elob jon meg mielot kiszamolom amikor el veszitedtem a lanysagomat nagyon...

Cypromix-terhesség

2013-07-25 07:39:39

Tisztelt doktor Úr! Egy éve szedem a cipromixet, bőrgyógyász írta fel a bőrömre, azóta más kiegészítő védekezést nem alkalmazunk, csak ezt. Párommal most kisbabát szeretnénk. Kérdésem az lenne, hogy mennyi idővel a teherbe esés előtt kell abbahagyni a...

DIPROPHOS ÉS A TEHERBEESÉS VÁLLALÁSA?

2013-07-24 11:57:18

TISZTELT WEBORVOS! 1989. AUGUSZTUS ÓTA VAGYOK PARLAGFŰ ALLERGIÁS. SOKFÉLE GYÓGYSZERT KIPRÓBÁLTAM, DE KB. 10 ÉVE MINDEN AUGUSZTUSBAN 1 AMPULLA DIPROPHOS-T KAPOK ÉS CSAK EZ SEGÍT ÁTVÉSZELNEM EZT A SZÖRNYŰ ALLERGIÁS IDŐSZAKOT! TELJESEN MEGSZÜNTETI A TÜNETEIMET!...

gyermekre várva

2013-07-22 17:09:07

Egy éve próbálkozunk gyermekáldással, eddig sajnos sikertelenül.Részemről nem tudok kizáró okról. Párom rendszeresen használ szójafehérjét és kreatint. Ön szerint ez befolyásoló tényező lehet? Válaszát előre is köszönöm!

Menstruációs zavar

2013-07-15 18:40:55

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám a következő. Még fogamzásgátló szedése előtt is elég rendszertelen volt a menstruációm (volt, hogy kimaradt 1-2 hónap), majd gyógyszerrel helyre állt normálisra. 8 hónappal ezelőtt abba hagytam a szedését, mivel tudtam...

Peteérés

2013-07-10 10:57:32

Tisztelt Doktor úr/nő! 3 hónappal ezelőtt született meg a kisfiam.Párommal már szeretnénk újabb csemetét.Viszont mióta szültem még nem jött meg a menzeszem. Az lenne a kérdésem, hogy igy menzesz nélkül is sikerülhet e a teherbe esés? Van e peteérés?...

méhszájseb fagyasztás utáni teendők

2013-07-10 09:47:15

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy méhszájseb fagyasztása után, mennyi idő múlva lehet "babaprojektet" indítani, továbbá mikor lehet természetes vizekben, például a Balaton vizében fürdeni? Válaszát előre is köszönöm!

Orvos nélkül

2013-07-08 15:41:16

Evek ota probalkozom teherbe esni, volt mehen kivuli terhesegem es nehany veszitesem. segithet a clomid szedese a megtermekenyulesben? Mit kell vele egyidoben szedni hogy megelozzunk ujabb veszitest? Progeszteron? szedhetem ezeket orvosi felugyelet nelkul? Korom miatt siettetn...

Menstruáció

2013-07-04 22:24:25

Tisztelt Doktor! Én 24 éves nő vagyok, több éve szedem rendszeresen a Yadine nevű fogamzásgátlót. A közeljövőben gyermeket szeretnénk, de aggódom amiatt, hogy mióta emlékszem a ciklusomra, azóta gyenge. 3-4 napig tart maximum és meglehetősen kevés is. Ez...

Mastodynon csepp és Maca Vibe

2013-07-04 17:16:02

Párommal babát szeretnénk orvosom ajánlotta a mastodynon cseppet nekem illaetve páromnak a maca vibe-t. Ön mit gondol segithet? Vagy esetleg ajánlana valami mást? Válaszát előre is köszönöm!

Konnyebben terhes lehetek?

2013-07-04 11:43:04

Kedves doktorur/no! A kerdesem az lenne, hogy konnyebben terhes maradhatok ha mar nincs cisztam? Mindket petefeszkemben tobb apro ciszta volt, kaptam ra fogamzasgatlot, 2 honapig szedtem, es most mikor visszamentem kontrollba mar nyoma sem volt. Azt olvastam, hogy a ciszta...

végleges utolsó levél utáni 7 napban még védett vagyok?

2013-07-04 09:38:56

Üdvözlöm! szertném abbahagyni a fogamzásgátló szedését, (novynette) kérdésem az lenne, hogy az utolsó levél, utolsó tablettájának bevétele után a máskor gyógyszermentes 7 nap védettége akkor is hasonlóképpen fennáll, ha itt már nem kezdek meg új...

Megfelelő értékek a lombikhoz?

2013-06-30 11:30:18

Tisztelt Doktor! Májusban kezdtük volna a 4. lombik programot, de elküldtek, mert a TSH érték: 0, 004 mIU/L, a Szabad T4 érték: 20, 60 pmol/L, az FSH érték: 6, 1 IU/L volt! Voltam azóta két endokrinológusnál, ezek az értékek 75 ugr L-Thyroxin szedése mellett...

Leiden V mutacio es terhesseg

2013-06-26 20:09:53

Tisztelt doktor ur/no! 28 eves no vagyok, van egy velemszuletett oriasi hemangiomam ami a bal kart, a bal honaljat valamint a bal mellkas elso es hatso reszet foglalja el. 2oo1- ben bal axilaris venas trombozisom volt, aminek kovetkezteben kiderult, hogy Leiden V heterozigota...