Dermyc után gyermekvállalás

Tisztelt Doktornő /Doktor Úr! Dermyc 150 mg tablettát vettem be (egy hét eltéréssel két db-ot) . Mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy terhesség esetén ne okozzon gondot? Elég a bevétel és az esetleges fogantatás között 6 hét eltelte? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza dermyc témában

Kedves Kérdező!

6 hét tökéletesen elég lesz.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2020. április 24., 22:34; Megválaszolva: 2020. április 28., 10:37
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?