Babatervezés előtti laboreredmények

Tisztelt Doktor Úr / Nő! 26 éves nő vagyok. Párommal nemsokára ismét babát szeretnénk (2018 novemberében szültem), ezért elmentem egy vérvételre, ahol az alábbi eredményeket kaptam: TSH: 2,860 mIU/l (Referencia értékek: 0,550-4,780) FT4: 17,34 pmol/l (Referencia értékek: 11,50-22,70) FT3: 5,41 pmol/l (Referencia értékek: 3,50-6,50) Anti-TPO: 44,0 IU/ml (Referencia értékek: 0,0-60,0) Érdeklődni szeretnék, hogy ezek az értékek adottak-e a teherbeeséshez, vagy esetleg van bármi teendőm? A vérvétel reggel, éhgyomorra történt. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a pajzsmirigy témában

Kedves Kérdező! Pajzsmirigy eredményei tökéletesen rendben vannak, lehet bátran próbálkozni. Üdvözlettel Dr. Tekse István Meddőségi és endoszkópos specialista, nőgyógyász-endokrinológus www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2020. március 16., 07:34; Megválaszolva: 2020. március 25., 20:57
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés