• TERHESSÉG ES NYUGTATÓ SZEDÉSE

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Tekse Doktorúr.Kérdesem a következő lenne,lassan 1 eve szedem a cipralex 10mg napi 1 szem es Frontin 0,25 napi 1 szem gyógyszereket panik betegségre.Ferjemmel babat akarunk,de nem tudom,h mennyire volna káros ezek a gyógyszerek a a leendő babánkra.Vagy inkább próbaljam lerakni.Illetve ha lerakom mennyi idő után ürül ki a gyógyszer.köszönöm

        Dr. Tekse István válasza a gyógyszerek témában

        Kedves Kérdező! Ha megengedi az állapota próbálja meg elhagyni. Ha ez nem lehetséges, akkor szorítkozni a lehető legkisebb adagokra. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. augusztus 27., 22:07; Megválaszolva: 2019. szeptember 09., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: