Termékenyülés

Tisztelt Szakértő! Nem rég olvastam arról, hogy míg régen általánosan elfogadott volt az, hogy a hímivarsejtek közül mindegyik képes a megtermékenyítésre (ezek versenyeznek egymással a megtermékenyítésért) úgy a legújabb kutatások szerint a sejtek jó része csupán kísérő funkciót lát el (a vezetékben) Erről szeretnék még többet olvasni, s megköszönöm, ha tud ajánlani ezekkel a legújabb kutatásokkal kapcsolatban olvasnivalót! Tisztelettel válaszát várva: Durst Ábel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza hímivarsejt témában

Kedves Ábel!

Nem tudom milyen nyelven tud még, a legújabb kutatásokkal kapcsolatban a Pubmed-en talál - ezek egy része ingyen elérhető - nagyon sok információt, kulcsszavak (pl. male infertility, andrology) használatával.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. augusztus 03., 16:18; Megválaszolva: 2019. augusztus 06., 16:13
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?