• Fogamzásgátló abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem /Uram! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy 7 hónapja hagytam abba a Mistral nevű fogamzásgátló tablettát. Azóta rendszeresen menstruálok, ezzel semmi probléma sincs. Egyéb tüneteim a problémás bőr.:arcon legfőképp mellkason, háton és fokozott hajhullás. A férjemmel babát szeretnék, de sajnos eddig sikertelenül. A kérdésem a következő lenne:milyen szakorvoshoz forduljak először a panaszaimmal? Bőrgyógyász, endokrinológus,nőgyógyász,hormonvizsgálat? Tanáncstalan vagyok. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Árki Ildikó válasza a hajhullás témában

        Tisztelt Kérdező! Gyermektervezés esetén érdemes nőgyógyászati rendelésen jelentkezni, itt hormon vizsgálatokat is tudnak végezni. Meddőségi gyanú esetén a férfi partner vizsgálata az első teendők között szerepel. Természetesen hajhullás arcbőr problémák miatt is szükség van általános vizsgálatra, laborvizsgálatra (háziorvos) és bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálatra. Endokrinológiai vizsgálatra is szükség lehet.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2019. március 18., 08:42; Megválaszolva: 2019. március 20., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: