• Uterus bicornis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Beáta Vagyok 2 szarvu mehem van azaz Uterus bicornis 4 eve szeretnek kisbabat De Nem sikerul nagyon sok orvosnal jartam Mondtak hogy meg lehet muteni de Fel millio a mutet Az borzalmassan sok Az lenne A kerdessem higy mege mitene ?

        Dr. Tekse István válasza a uterus bicornis témában

        Kedves Kérdező! Javasolnám a lakóhelyéhez legközelebbi nőgyógyászati klinikát. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2019. február 26., 16:36; Megválaszolva: 2019. március 11., 16:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: