Peteérés

Tisztelt Dr.úr! Kb fél éve szeretnénk babát a parommal, rendszeresen szeretkezünk, vitaminokat szedünk, hőmérőzök, ami már már flusztrál, mert most is végig fent volt a hőm 36, 8 korul, alaphőm 36, 4.28-29 napos ciklusaim vannak általában, csak nagyon sztem túl kevés. Most is szinte csak barnázás jellegű váladékozas van, olvastam, hogy peteérés hiánya, hormonzavar okozhatta. A múlt hónapban szedtem be egy Clostybegyt kúrát, éreztem is szúrkálást kozépidőben, lehet, hogy a gyógyszer ellenére sincs peteérés vagy éppen ez zavarta meg a hormonokat? Folyamatban van mindkettőnk kivizsgálása, de már kezdek picit kétségbeesni.40 leszek, van már 3 gyermekem az extől, most szeretnénk kozos babát.várom válaszát.köszönettel. Adrienn

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza kivizsgálás témában

Kedves Kérdező!

Tekintettel korára és a fél év próbálkozásra komplex meddőségi kivizsgálás javasolt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. január 16., 10:02; Megválaszolva: 2019. február 01., 12:51
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Gyermekvállalás hormonproblémákkal...
2012. szeptemberében hagytam abba a fogamzásgátló szedését, melyet csaknem 10 éven át újra és újra felírtak nekem az orvosok, mondván, hogy az én...
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség