pajzsmirigy gyulladás jód.

Tisztelt Doktornő. Két vetélés után, pajzsmirigy gyulladást állapítottak meg ultrahanggal és a Tsh-m is magas picit 4.9. Endokrinológus napi 0.375 mg Letroxot írt fel. Mivel kivizsgáltattuk, nem autoimmun eredetű a gyulladás. Kérdésem: milyen terhesvitamint szedhetek? Jód nélkülit vagy jód tartalmút? Úgy hallottam, hogy a jód nagyon fontos a babának. Most próbálkozunk, bár a Tsh -m még mindig 3.6. Köszönettel Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza terhes vitamin témában

Kedves Kérdező!

Mivel nincs autoimmun háttér így jódot fogyaszthat, bármelyik vitamin jó. A gyógyszeren emelni szükséges, még nem jó a TSH.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2019. január 10., 11:45; Megválaszolva: 2019. január 14., 10:51
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség
Fogamzásgátló tabletta után