• Gyermekvállalás lábödéma mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi probléma miatt írok önnek: Lehetséges-e gyermekvállalás 31 éves nőnél, örökletesen kisebb szívbillentyű okozta lábödéma és túlsúly mellett? 165cm, 100kg, vizesedett lábak.

        Dr. Tekse István válasza a obesitas, szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! Ha egyébként a kardiológiai szakvélemény alapján a szíve rendben van, szerintem nincs akadálya. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu


        Dr. Tekse István
        Szülész-nőgyógyász
        TervezettBaba szakértő
        Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Tekse István

        Kérdés: 2018. december 10., 11:08; Megválaszolva: 2018. december 23., 21:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: