Hólyaghurut

Üdvözlöm! Éppen most vagyok közép időszakban. Férjemmel gyermeket szeretnénk. Most próbálkozunk először. Egyszer tudtunk közösülni, mert sajnos másnapra kijött a hólyaghurutom. Mai napon van a naptár szerint az ovulációs napom. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetekben lehet e beszedni monurált, amennyiben igen és elmúlt a tünet, lehet e újból próbálkozni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza cystitis témában

Kedves Kérdező!

Használjon nyugodtan Monuralt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2018. november 12., 16:23; Megválaszolva: 2018. november 19., 14:51
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség
Fogamzásgátló tabletta után