Gyerektervezés

Üdvözlöm! Párommal augusztus óta próbálkozunk babával (ekkor hagytam abba a fogamzásgátló szedését). Azóta voltam vizsgálatokon, a hüvelyi UH szerint minden rendben van (a vizsgálatot végző hölgy zárójelbe írt egy kérdést sárgateszt cysta kérdéssel). A héten voltam laborvizsgálaton is, s (szerintem) a babaprojekthez nem megfelelőek az eredményeim, főleg a pajzsmirigy... Mennyi az esélyem hogy természetes úton babánk legyen valamikor? A cikulusaim rendszeersek, 25 naposak, s a ciklus 20. napján végezték a vizsgálatot. A következő értékeket kaptam eredményül: Glükóz 5, 1 mmol/L 3, 5 - 6, 1 TSH 5, 339 mIU/L * 0, 400 - 4, 000 Anti-TPO 1, 2 U/mL 0, 0 - 9, 0 FSH 1, 87 U/L follikuláris fázis: 3, 85-8, 78 U/L ovulációs fázis: 4, 54 - 22, 51 U/L luteális fázis: 1, 79 - 5, 12 U/L posztmenopauza: 16, 74 - 113, 59 U/L Prolaktin 1177, 0 mIU/L Referencia nem terhes esetben: 70, 8..566, 5 Progeszteron 67, 4 nmol/L follikuláris fázis: 0, 98 - 4, 83 nmol/l luteális fázis: 16, 40 - 59, 02 nmol/l posztmenopauza: <0, 25 - 2, 48 nmol/l I. trimeszter: 15, 04 - 161, 35 nmol/l II. trimeszter: 61, 72 - 144, 05 nmol/l Total 25-OH D-Vitamin (CLIA/LIAISON) 113, 0 nmol/L D-vitamin hiány (< 25 nmol/L) Elégtelen mennyiség ( 25 - 75 nmol/L) Megfelelõ szint ( 75 - 250 nmol/L) Túlzott bevitel ( > 250 nmol/L) Köszönöm segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! Eredménye alapján pajzsmirigy alulműködése van, emiatt endokrin konzultáció javasolt. Előtte egy nyaki UH-t végeztessen legyen kedves. Üdvözlettel Dr.Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2018. február 15., 09:38; Megválaszolva: 2018. február 18., 13:06
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Tisztelt Doktor úr! Párommal évek óta szeretnénk kisbabát, és mivel nem jött össze, így elkezdtünk utánajárni a dolgoknak. Voltam hormon profil...
Cipralex 10 mg terhesség
Tisztelt Doktor Ur! A probléma a következő lenne,babát szeretnénk a férjemmel,de sajnos én pánikbeteg vagyok.Napi 1 szem Cipralex 10mg os tablettát...
Hormonpanel-teherbeesés
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 8 hónapja próbálkozunk a babával, eddig sikertelenül! Tegnap csináltattam az első ciklus 3-5 napos hormonpanelt, aggódom az...
Vérvétel elemzése
Jó napot! Bettina vagyok és több mint 1 éve probálkozunk a teherbeeséssel eddig sikertelenül.Van már gyermekünk mindkettönknek.Még a virus járvány...
Babatervezés
Tisztelt Doktor Úr! Férjemmel úgy döntöttünk, hogy elérkezett a gyermekvállalás ideje. Pár napja hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Ditinell...