• CT vizsgálat babatervezéskor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Párommal szeretnénk még egy gyermeket, fél éve próbálkozunk. Sajnos a múlt héten bekerültem gerincsérv gyanúval a kórházba, ahol kontrasztanyag nélküli CT vizsgálatra is sor került. Az lenne a kérdésem, hogy ez a vizsgálat károsíthatta-e az ivarsejteket? Szükséges-e, hogy most valamennyi ideig "szüneteltessük" a gyermeknemzés kérdését, és ha igen, mennyi ideig? Jelenleg még diclopram, sirdalud, contramal gyógyszereket is szedek. Várom válaszát!

        Dr. Papos István válasza a Gerinc CT témában

        Nem károsítja a spermiumokat. Nem szükséges szünet.


        Kérdés: 2018. február 12., 20:35; Megválaszolva: 2018. február 13., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Nő/Doktor Úr. Férjemmel 9 hónapja sikertelenül tervezzük 2. babánkat. Szeptember 20-án volt az utolsó menstruációm (4 napig szokott tartani). Október 2-án felkerestem doktoromat (ovuláció környékén), mivel a 08.24-ei...
        Kedves doktor úr, 4éve próbálkozom férjemmel, de nem jött össze a baba, eddig 3orvost kerestünk fel, az utolsó doktor úr a legkorrektebb, leghnagyobb tapasztalattal bíró, legszimpatikusabb orvos azt a diagzózist állította fel, hogy nem tudok a...
        Tisztelt Szakértő! A segítségét szeretném kérni, hogy jódot tartalmazó vagy jódmentes magzatvédő vitamint kellene-e szednem a várandósság előtt, illetve alatt. Harmadik gyermeket szeretnénk vállalni. 2015 óta kezelnek...
        Kedves Dr úr Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz hogy szeretnék 2 év múlva még egy babát.Van 3 gyermekem akiket császármetszéssel szültem.Az utolsó szülésem 2,5 éve volt ahol a 36. Héten 2 cm-es hegszétválás miatt korábban jött a...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Augusztus 28.-án volt az utolsó menzeszem. Szeptember 31.-én 4 napja késet, mikor pozitív lett a terhességi tesztem. Sajnos október 4.-én elkezdtem vérezni, voltam vele ügyeleten is. Sajnos október 10.-én már ismét...
        Tisztelt Orvosok, Párommal gyermeket szeretnénk, és elkezdtük a gyermektervezést. Viszont rendszeresen szedek Proscart hajhullás ellen, és elolvasva a betegtájékoztatót aggodalmaim támadtak. Számomra nem teljesen egyértelműen van leírva,...
        Tisztelt Szakértő! Harmadik gyermeket szeretnék vállalni pajzsmirigy-alulműködés mellett. Jelenleg napi egy 50 ug-os Letroxot szedek, TSH-m így 4,04. Kérdésem az, hogy nem okoz-e vetélést, illetve a magzatban károsodát, ha ilyen érték...
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! 29 éves vagyok és a párommal a múlt hónapban eldöntöttük, hogy szeretnénk babát, így a továbbiakban nem védekeztünk. Egy netes kalkulátoron próbáltam, hozzávetőleg megnézni, hogy mikor "érdemes"...
        Tiszteletem! A párommal babát szeretnénk.Az ovulációm környékén többször együtt voltam a párommal.A menstruációm előtt egy héttel több dologot is észrevettem.Jóval sűrűbben jártam wc-re, szúrást éreztem az alhasi részen, egyik este...
        Jó napot kívánok! A párommal babát szeretnénk, már másfél éve próbálkozunk de semmi. Voltam nőgyógyásznál mert rendszertelenül menstruálok. Ő fogamzásgátlót írt fel. Érdeklődnék Ön szerint más választási lehetőség nincs hogy...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés