DOXYCYCLIN

Kedves Drnő. 33 éves anyuka vagyok. Második gyermeket tervezzük de magas volt a prolactin szintem így barátcserje kapszulát kezdtem szedni.Ez már lassan 2 hónapja. A héten a prolactin szintem visszaált a normál tartományba. Viszont a mai nap bőrgyógyász felírt DOXYCYCLIN AL 100 mg /napi 1 kapszulát mert rosacea bőr tüneteim jelentkeztek az államon és az orrom alatt. 20 napon át napi 1 kapszulát kellenne szednem viszont nem merem elkezdeni mivan ha teherbe esek.Kb 1 hét múlva lenne peteérésem.Ha akkor összejön a baba így már akkor káros lenne a gyógyszer? Köszönettel: Ildikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a doxycyclyn témában

Kedves Kérdező! Tekintettel arra, hogy szükség van a gyógyszerre legyen kedves védekezni és a következő ciklusban már ismét nyugodtan próbálkozhatnak. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. december 01., 18:04; Megválaszolva: 2017. december 04., 10:40
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés