Terhesség

Tisztelt Doktornő Egy ideje próbálkozunk a teherbeeséssel ezért elmentem csináltatni egy nagy labort. Az eredményeim alapján minden rendben van, legalábbis a doktornő a laborban ezt mondta. De én aggódom kicsit a TSH értékem miatt ami 2, 9 lett. Utána olvastam több helyen is és azt olvastam, hogy 1-2 között kellene legyen az értékem a gyermekvállaláshoz. Egy szakrendelőben dolgozó endokrinológustól azt a választ kaptam, hogy ez nem befolyásolja a teherbeesést, nem kell rá gyógyszer. Majd egy másik orvos azt mondta, hogy ez magas a teherbeeséshez de nem kritikusan így nem ad rá gyógyszert.Ön szerint ezzel az értékkel is teherbe eshetek? Vagy keressek fel másik orvost is? És ha nem adnak gyógyszert erre az értékre akkor van esetleg valami étrend kiegészítő amivel csökkenthetném ezt az értéket? Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a TSH témában

Kedves Kérdező! A TSH hullámzik, nem egy szám dönti el - legalábbis az Ön esetében -, hogy kell-e gyógyszer vagy nem. Javasolnám pajzskomplex 1x1 használatát ( táplálékkiegészítő ) és 8 hét múlva kontroll TSH ( ha van rá mód fT4 is ) kontrollt a ciklus második felében. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. november 27., 12:38; Megválaszolva: 2017. november 29., 08:44
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés