Teherbeesés

Tisztelt Doktor úr! 43- sen párommal gyermeket szeretnénk, ami sajnos sikertelen. Van két nagy gyermekem és másfél éve terhes voltam. Az elvégzett hormonvizsgálatok eredményei jók voltak, bár előfordult alacsonyabb progeszteron szint. A méhem az átlagtól nagyobb Peteérésem rendszeres uh n kimutatott. A méhnyálkahártyám sajnos vastag, 15 mm volt középidőben. Év elején volt egy polil műtétem, ami rendben lezajlott, utána 10 mm volt középidőben a méhnyálkahártya. Most polipot nem lát az orvos, de nyálkahártya szerkezete nem az igazi... a terhességkor 20mm volt a vastagság ovuláció után. Jelenleg petevezeték átjárhatósági vizsgálatot, majd inszeminációt javasoltak. Ön szerint is ez lehet megoldás ill. tehetek e valamit a méhnyálkahártyám " javítása" érdekében? Üdv. KNA

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a gyermektervezés témában

Kedves Kérdező! A petevezeték vizsgálat pontosan megmutatja majd, hogy van-e "valami" a méhűrben amitől vastag. Inszeminációtól - tekintettel a korára - sajnos nem várható terhesség. Lombik program javasolt. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. november 16., 11:31; Megválaszolva: 2017. november 17., 13:30
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés