Gyermekvállalás / szteroid

Tisztelt Doktornő! Párommal gyermeket szeretnénk. Sajnos köhögési rohamaim vannak, van alkalom amikor szteroidos inhalátort használok (Reviflut Axahaler 125/250). Csak és kizárólag csak akkor használom, ha erős a köhögés. Ez a terhességet illetve a magzat/baba egészségét mennyire befolyásolhatja? Még nem tudunk más megoldást ami elmulasztaná a köhögéseket. (több mint 4 éve áll fenn a betegség). Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza a inhalatív steroid témában

Kedves Kérdező! Nem gátolja a teherbeesést a leírt gyógyszer használata. Üdvözlettel Dr. Tekse István www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. november 10., 22:05; Megválaszolva: 2017. november 15., 12:34
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Lelet értelmezés - kérdés
Cipralex 10 mg terhesség
Hormonpanel-teherbeesés
Vérvétel elemzése
Babatervezés