Altatás - gyermekvállalás

Tisztelt Doktor úr, jelenleg a 2. babánkat tervezzük, azonban férjemnek egy héttel ezelőtt altatásban csukló műtétje volt (4 órás) . A kérdésem az, hogy az altatószer hatása befolyással van-e a gyermekvállalásra, kell-e várnunk a babaprojekttel, amíg kiürül a szervezetéből a szer? Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza altatás témában

Kedves Kérdező!

Nem, nincs semmi káros hatása.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2017. október 12., 10:34; Megválaszolva: 2017. október 13., 13:58
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?