Mi lehet a gond?

Üdvözlöm! Jelenleg külföldön élek és az a problémám, hogy itt nem foglalkoznak velem az orvosok. 7 alkalommal próbáltam az elmúlt időszakba időpontot kérni nőgyógyászhoz, de az összes panaszomra azt mondják, hogy normális. Minden tavaly kezdődött, mikor felborult a ciklusom. Ciklushosszaim a következők lettek: 23, 37, 38, 47, 50, 39. Én ezt már úgy alapból nem tartom normálisnak. Ma könyörögtem a telefonba, hogy utaljanak be hormonsorra, de aztmondták nem szükséges normális minden. Szerintem ez a 3.kémiai terhességem fél év alatt ami most zajlik le, de ugye szerintük ez is normális. Egyik nap pozitív, másik nap negatívak a tesztjeim. Most épp ott tartok, hogy a 47.ciklusnapomon elkezdtem barnázni/vérezni alvadt vérdarabokkal. Itt rögtön hívtam az ügyeletet de aztmondták ez is normális, nem tudnak terhességmegtartó gyógyszert adni. Most várok, de a mai nappal már negatív a terhességi tesztem így azthiszem feladom. Egész hónapban mértem a hőmet, ami egyik nap 36, 2 másnap 36, 7 majd megint 36, 2 utána 36, 7. Szóval ugrál. Cikk cakkos. Ma nagy nehezen rátaláltam egy vérvételes laborra, de egyáltalán nem biztos, hogy hormonsort is néznek. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy hogyha mégis vennének hormont, melyeket lényeges megnézetnem ezek alapján? Legyen kedves megírni nekem. Ön mit gondol, tényleg én variálom túl és nincs is semmi bajom? Azon gondolkodom, hogy lehet hogy nem is volt kémiai terhességem, csak valami termeli a hcg hormont bennem. Pl az LH tesztjeim majdnem mindig pozitívak (a 2 csík majdnem teljesen egyforma) . Babát szeretnénk, de azért ez már zavaró. Amit még fontosnak tartok, hogy múlthónapban 1 hétig barna/fekete folyásom volt, majd 1 hétig véreztem. Azelőtt pedig az egész menzeszem tiszta nyálka volt. Olvasgattam sokat és próbálok magamtól helyreállni ha már mást nem tudok tenni. Mit gondol a cickafarkfű-palástfű tea kombinációról? Esetleg tudna valamit ajánlani? Itt magándoktor sincs, pedig elmennék oda is. Válaszát köszönöm!

† Dr. Szalóczy Péter válasza nehezített teherbeesés témában

Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy külföld Madagaszkárt jelenti, vagy Angliát, de olyan kultúrország nincs, ahol ne foglalkoznának a beteg problémáival. A leírtakból csak az a valószínű, hogy van egy hormonális diszharmónia a petefészek-agyalapi mirigy összefüggésben, aminek rendszertelen ciklusa nem nagy baj, csak a teherbeesés vágya esetén.Feltételezhető, hogy nem, vagy csak ritkán ovulál. ez orvosi ellenőrzés mellett gyógyszeresen egyszerűen javítható, de ez ott nem tudja a leírtak alapján egykönnyen elérni. A terhestesztek nem tudnak úgy váltakozni, ahogy leírta, vélem hogy a pozitívnak értékeltek hamis eredményűek voltak. Javasolom, hogy egyenlőre vezessen csak pontos vérzésnaptárt, ne olvasson többet erről, ne vizsgálgassa magát tesztekkel. Ha nem talál segítő szakembert, jó lenne tudni, hogy hosszabb időre hazatér-e? Itt minden kivizsgálható és rendezhető.

Kérdés: 2016. január 27., 14:11 ;Megválaszolva: 2016. január 28., 10:13
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Suprefact injekció
Tisztelt Doktor Úr, lombik program GnRh-shoprt protokoll során a javasolt napi gyógyszereim: Suprefact injekció (0,5 este), Rekovelle (14) és Menopour...
Progeszteron hiàny?
Tisztelt Doktor úr! Hónapok óta menstruáció előtt egy héttel barna folyásom van. A 21.napi hormon véreredményem alapján minden rendben. Csatolva...
Laborértékek
Tisztelt Doktornő, Tüneteim ok nélküli idegesség, ingerlékenység, fokozott izzadás arcon. Laborértékeim a következők:...
Mikor lehet nézetni a prolaktint es...
Szeretném kérdezni hogy a prolaktin szintjet csak a ciklus 3. Napjan lehet nezetni vagy a hónap bármelik napján is? Illetve multkor magas lett a prolaktin...
Habab vizsgálati eredmény...
Kedves Doktorno, segítséget szeretnék kérni a habab vizsgálat eredményeim ertelmezeseben. A leletet csatoltam. Rövid kortortenet: párommal 2019 óta...