Gyermektervezés

Tisztelt Doktor úr! 2 konizációs műtétem volt, az egyik 2012-ben, a másik 2013-ban. A műtét nagyon megviselt, testileg illetve lelkileg is, mellette pajzsmirigy alulműködésem is van, ami már autoimmun. A párommal azóta nem voltunk együtt egyáltalán, de valahogyan nincs is nagy szerepe a szexnek az életünkben, ami tudom nem normális. Most mind a ketten babát szeretnénk, már endokrinológusnál is jártam, megbeszéltük mennyi Letroxot szedjek, hogy beálljon a Tsh szintem. A kérdésem az lenne, hogy kihathat a babára, ha esetleg első együttlétkor sikerülne teherbe esni?

Dr. Tekse István válasza TSH témában

Kedves Kérdező!

Ha már sikerült beállítani a megfelelő TSH szintet, úgy probléma nem lehet emiatt.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2016. január 03., 11:06; Megválaszolva: 2016. január 03., 12:58
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laboreredmény
Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Laboredményem a következő: TSH: 3, 252 T4: 7, 97 T3: 5, 38 Anti-TPO: 2, 4 Egyelőre sikertelen -7 hónapja...
Lehet baba a dologban?
Jó napot! Az alábbi dologban szeretnék segítséget kérni: Januárban volt egy elhalt magzat miatti missed ab- om. A nőgyógyász engedélyezésével...
Cmv igm és igg szintek
Tisztelt Doktor Úr! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy 6 hetes kismamaként pénteken voltam az első trimeszteri vérvételen, amelynél az...
Magzat/baba egészségét mennyire...
Tisztelt Doktor Úr, Szeretném megkérdezni, hogy egy 47 éves édesapa jelölttel, azaz sajnos feltételezhetően nem a legjobb egészségi állapotban...
40 feletti művi meddőség
Jó napot Doktor nő! Nem tudom tudd e ebben segíteni. De a rendszertelen menses miatt leállítottak a fogamzásgátlóról. 40 éves elmúltam. S a művi...