Terhes vagyok az biztos, de lehet volt egy vetelesem amirol meg nem tudok

UDV; Varga Tunde vagyok 36 eves, 3 eve elek parkapcsolatban, terhes lettem amit egy hete tudok mivel pozitiv terhesseg tesztem lett. kulfoldon elek, igy a baratommal ittmentunk el ultrahangra, ahol kozolte a doktorno vizsgalat utan hogy terhessegem kb 3 honapos, mivel akkora a burok, de magzat nincs benne, tehat surgosen el kell onnan tavolitani ami ott maradt, az en tudomasom szerint kb 5-6 hetes terhes vagyok, mivel szept 2o an Volt utolso menstruaciom. es ebben a korban meg nem latzik a magzat, se a szive.most utazom MAGYARORSZAGRA es ott megyek el orvoshoz, es varom ott mit mondanak. mire szamitsak? ha elveteltem akkor lehet lesz Eros verzesem? mert eddig semmi nem Volt. koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza üres petezsák témában

Kedves Kérdező!

5-6 hetesen látni kellene magzatot, szívműködéssel. Létezik, hogy a terhesség fejlődése a korai szakaszban leáll és ezután csak egy üres petezsák látszódik. Ha spontán nem ürül ki a petezsák, úgy műszeres befejezést kell majd végezni.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. október 30., 10:11; Megválaszolva: 2015. november 01., 20:02
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás
Babavárás lehetséges-e?