Babát szeretnénk

Kedves Dr. Tekse István, Párommal úgy döntöttünk szeretnénk kisbabát így hát szeptember utolsó hetében abba hagytam a fogamzásgátló tabletta szedését (Lindynette 20) és neki is láttunk, viszont én olyan helyen dolgozom ahol emelgetek kisebb nagyobb tárgyakat bár a nehezebb dolgokat mint pl számítógépek nyomtatók emelgetését mellőzöm és kollégáim teszik meg helyettem. Az lenne a kérdésem hogy befolyásolja -e a fogantatást az emelés illetve hogy a későbbiekben mekkora az a súly amit megemelhetek? Válaszát köszönöm,

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza emelés témában

Kedves Kérdező!

Leírása alapján ennyi emelgetés egyáltalán nem káros. Pontos megmondható súly nincs amit emelhet, ne erőltesse magát nagyon.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. október 14., 14:03; Megválaszolva: 2015. október 27., 13:58
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Pecsételő vérzés
Laborlelet kiértékelés
Lehetek terhes?
Meddőségi problémák
Gyermekvállalás