Szívgyógyszerrel gyerekvállalás

üdvözlöm Dr NŐ/Úr Egy kicsit aggódom, mert féléve mitralis proplapsust állapítottak meg, ezzel egyutt pánik szerű tüneteim vannak (félek a rosszul léttől) , általában tudom kezelni, kaptam nyugtatot, mert fulladok idegalapon (ki lettem vizsgálva.) Bisopropol sandoz 2.5 mg gyógyszert szedek, ebből általában 1.25 mg elég, mert lehúzza a vérnyomásom, de ha nem szedem reggelente 90-100 koruli pulzussal ébredek, s ha le id megy nap kozben is felszalad.Ez az előzmény, állítólag, nem sulyos, s gyogyszerrel kordába lehet tartani.DE már kezdek bele betegedni, hogy hogy lesz igy kisbabám, persze nem most, de nagyon úgy látom hogy ez a gyógyszer állandó marad, lehet e mellett gyereket vállalni, terhesség alatt szedni? na meg a nyugtató. Mennyire hatnak ezek a gyogyszerek a magzatra, lehet e igy természetes uton szülni, ha alapból túlpörgök..persze stresszes életet élek, ez hozzá tartozik a pulzus problémámhoz.Próbáltam részletesen leírni"betegsegem". Remélem nyugtató Választ kapok.Nyilván gyerekvállalás előtt elmegyek orvoshoz, de szeretnék tisztán latni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza gyógyszerek, szorongásos zavar témában

Kedves Kérdező!

Mindenek előtt legfontosabb lenne a stresszes életet csökkenteni - ha lehet persze - és ezáltal akkor csökkenteni - vagy elhagyni - a gyógyszert. Természetesen amikor gyermekvállalásra kerül a sor, akkor kell majd átgondolni, hogy milyen gyógyszereket használhat és milyeneket nem.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. október 13., 19:51; Megválaszolva: 2015. október 27., 13:56
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Metotrexát utáni terhesség
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Pikkelysömör ellen metotrexát injekcióval (Namaxir 15mg) kezeltek. A bőrgyógyászom az utolsó injekciótól...
TERHESSÉG ES NYUGTATÓ SZEDÉSE
Kedves Tekse Doktorúr.Kérdesem a következő lenne,lassan 1 eve szedem a cipralex 10mg napi 1 szem es Frontin 0,25 napi 1 szem gyógyszereket panik...
Kisbaba vállalás
Jó napot kívánok. 31éves, 3éves iker kislányok anyukája vagyok. Rám talált a szerelem újra és a páromnak nincs még gyermeke de kozos gyermeket...
Velaxin, Azália, Novocetrin kontra...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Nagyon régóta szeretnék kisbabát, talán most jött el az ideje annak, hogy bele is vágjunk. Amitől félek és ami miatt...