kérdés

Tisztelt Dr úr 1 éve probálkozunk babát szeretnénk de sajnos nem jön össze. 5éve volt egy abortuszom 4éve pedig egy méhen kívüli terhességem utánna kiderült hogy a jobboldali petevezető nincs a helyén egy vakbél mütét miatt vérvételen voltam a hormonokkal semmi probléma most előjegyeztek rgy laproszkopos műtétre és egy méhtükrözésre őszintén megvalva nagyon félek a műtéttől meg persze a diagnózistól is lombikkal lehet még babám?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza gyermektervezés témában

Kedves Kérdező!

Azt gondolom, hogy mindenképp.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. június 23., 18:37; Megválaszolva: 2015. június 28., 12:43
Kérdések és válaszok: Gyermektervezés
Babavárás lehetséges-e?
Összeférhetettlenség
Fogamzásgátló tabletta után
Petevezető helyre állító műtét!
Babatervezés